https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Sint-Katelijne-Waver

Mooi Vergadering bij Sint-Katelijne-Waver

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Sint-Katelijne-Waver

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een vergadering te organiseren vlakbij Sint-Katelijne-Waver? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede tip. Dit verborgen pareltje bij Sint-Katelijne-Waver heeft alles in huis om van een vergadering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn heel geschikt voor vergaderingen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique vergadering in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Sint-Katelijne-Waver. Kort samengevat, voor een op en top perfect vergadering bij Sint-Katelijne-Waver, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Sint-Katelijne-Waver voor chique vergaderingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een vergadering op wat velen de mooiste parel in de buurt van Sint-Katelijne-Waver noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een vergadering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op vergadering. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke vergaderingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.