https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Schoten

Mooi Vergadering nabij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vergadering bij Schoten

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een vergadering te laten doorgaan nabij Schoten? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Dit verborgen pareltje nabij Schoten beschikt over alle troeven om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor vergaderingen . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schoten. Kortom, voor een gedroomd vergadering bij Schoten, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Schoten voor stijlvolle vergaderingen

Onze ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Schoten baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Schoten noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schoten ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten niets tekortkomen op vergadering. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Schoten en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schoten zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.