https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Schilde

Mooi Vergadering nabij Schilde

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vergadering bij Schilde

Aan het speuren naar een mooie plek om een vergadering te vieren nabij Schilde? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Deze rustige locatie vlakbij Schilde beschikt over alle troeven om van een vergadering een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor vergaderingen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een vergadering in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schilde. Kort gezegd, voor een gedroomd vergadering bij Schilde, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Schilde voor chique vergaderingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent vergadering nog dat beetje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Schilde en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schilde ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Schilde absoluut niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Schilde en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme vergaderingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schilde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!