https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Schelle

Mooi Vergadering nabij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Schelle

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een vergadering te organiseren vlakbij Schelle? Dan is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Schelle heeft alles om van een vergadering een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique vergadering in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schelle. Dus, voor een gedroomd vergadering bij Schelle, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Schelle voor chique vergaderingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent vergadering nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schelle badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Schelle noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schelle ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Schelle absoluut niets tekortkomen op vergadering. Door onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Schelle als het aankomt op het inrichten van sublieme vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Schelle staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.