https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Ranst

Mooi Vergadering nabij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Ranst

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een vergadering te houden bij Ranst? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Ranst heeft alles om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van vergaderingen . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Ranst. Kort samengevat, voor een perfect vergadering bij Ranst, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Ranst voor chique vergaderingen

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Ranst badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Ranst noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Ranst ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Ranst en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle vergaderingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.