https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Puurs

Mooi Vergadering bij Puurs

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Puurs

Bent u op zoek naar een knappe plaats om een vergadering te houden nabij Puurs? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje nabij Puurs beschikt over alle troeven om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor vergaderingen . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Puurs. Kort samengevat, voor een gedroomd vergadering bij Puurs, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Puurs voor chique vergaderingen

De immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Puurs badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de mooiste plek nabij Puurs noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Puurs ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs echt niets tekortkomen op vergadering. Door de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Puurs en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw vergadering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Puurs zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.