https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Putte

Prachtig Vergadering bij Putte

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Putte

Bent u op zoek naar een mooie plek om een vergadering te houden nabij Putte? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Putte heeft alles om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor vergaderingen . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai vergadering in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Putte. Kort samengevat, voor een fantastisch vergadering bij Putte, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Putte voor klassevolle vergaderingen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft vergadering nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Putte baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Putte noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Putte ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Putte niets tekortkomen op vergadering. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Putte en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme vergaderingen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!