https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Nijlen

Prachtig Vergadering nabij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een vergadering te organiseren vlakbij Nijlen? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Dit verborgen pareltje in de buurt van Nijlen heeft alles om van een vergadering een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor vergaderingen . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Nijlen. Kortom, voor een fantastisch vergadering bij Nijlen, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Nijlen voor klassevolle vergaderingen

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft vergadering nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Nijlen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een vergadering op wat veel mensen de mooiste plek nabij Nijlen noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Nijlen absoluut niets tekortkomen op vergadering. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Nijlen en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke vergaderingen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.