https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Millegem

Prachtig Vergadering nabij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vergadering bij Millegem

Aan het speuren naar een geschikte plaats om een vergadering te organiseren bij Millegem? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Dit mooie, rustige oord bij Millegem beschikt over alle troeven om van een vergadering een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van vergaderingen . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Millegem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk vergadering bij Millegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Millegem voor klassevolle vergaderingen

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Millegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Millegem noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Millegem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw vergadering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem echt niets tekortkomen op vergadering. Door de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Millegem en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle vergaderingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw vergadering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Millegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.