https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Melkouwen

Prachtig Vergadering nabij Melkouwen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vergadering bij Melkouwen

Bent u op zoek naar een knappe stek om een vergadering te houden nabij Melkouwen? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Melkouwen beschikt over alle troeven om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van vergaderingen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een vergadering in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Melkouwen. Kortom, voor een perfect vergadering bij Melkouwen, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Melkouwen voor klassevolle vergaderingen

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent vergadering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat veel mensen de mooiste plek nabij Melkouwen en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Melkouwen ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen echt niets tekortkomen op vergadering. Door de vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Melkouwen en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke vergaderingen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.