https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Lint

Mooi Vergadering bij Lint

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Lint

Aan het speuren naar een knappe zaal om een vergadering te organiseren nabij Lint? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Lint is helemaal uitgerust om van een vergadering een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het houden van vergaderingen . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai vergadering in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lint. Kortom, voor een op en top perfect vergadering bij Lint, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Lint voor chique vergaderingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft vergadering nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Lint badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat veel mensen de mooiste parel nabij Lint noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lint ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lint niets tekortkomen op vergadering. Door onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Lint als het gaat over het organiseren van sublieme vergaderingen . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.