https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Lier

Mooi Vergadering bij Lier

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vergadering bij Lier

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een vergadering te houden in de buurt van Lier? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Deze fraaie oase van rust nabij Lier heeft alles in huis om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor vergaderingen . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique vergadering in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Lier. Kort samengevat, voor een gedroomd vergadering bij Lier, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Lier voor stijlvolle vergaderingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Lier baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Lier noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lier ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw vergadering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lier echt niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Lier als het gaat over het organiseren van sublieme vergaderingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw vergadering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een vergadering bij Lier? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Verken onze site.