https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Kruibeke

Prachtig Vergadering nabij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Kruibeke

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een vergadering te laten plaatsvinden vlakbij Kruibeke? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Dit mooie, rustige oord vlakbij Kruibeke heeft alles om van een vergadering een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Kruibeke. Kortom, voor een fantastisch vergadering bij Kruibeke, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Kruibeke voor klassevolle vergaderingen

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent vergadering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kruibeke badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat velen de mooiste parel in de buurt van Kruibeke en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Kruibeke ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Kruibeke als het aankomt op het inrichten van sublieme vergaderingen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw vergadering een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!