https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Kontich

Mooi Vergadering bij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Kontich

Bent u op zoek naar een ideale stek om een vergadering te organiseren in de buurt van Kontich? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Kontich heeft alles in huis om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor het houden van vergaderingen . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een vergadering in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kontich. Kort samengevat, voor een op en top perfect vergadering bij Kontich, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Kontich voor stijlvolle vergaderingen

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft vergadering nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kontich baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat velen de allermooiste parel nabij Kontich en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Kontich echt niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Kontich als het gaat over de organisatie van succesrijke vergaderingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.