https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Koningshooikt

Prachtig Vergadering bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Koningshooikt

Bent u op zoek naar een geschikte plaats om een vergadering te houden nabij Koningshooikt? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Koningshooikt beschikt over alle troeven om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn prima geschikt voor vergaderingen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een vergadering in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Koningshooikt. Dus, voor een gedroomd vergadering bij Koningshooikt, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Koningshooikt voor klassevolle vergaderingen

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een vergadering op wat velen de mooiste plek in de buurt van Koningshooikt noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt echt niets tekortkomen op vergadering. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een vergadering helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Koningshooikt en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme vergaderingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Koningshooikt staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.