https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Hovorst

Prachtig Vergadering nabij Hovorst

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Hovorst

Op zoek naar een geschikte zaal om een vergadering te houden in de buurt van Hovorst? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze rustige locatie in de buurt van Hovorst heeft alles in huis om van een vergadering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn prima geschikt voor vergaderingen . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai vergadering in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hovorst. Dus, voor een fantastisch vergadering bij Hovorst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Hovorst voor chique vergaderingen

De immense tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Hovorst baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vergadering op wat velen de allermooiste plek nabij Hovorst noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hovorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst niets tekortkomen op vergadering. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Hovorst en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw vergadering een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Hovorst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!