https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Hove

Prachtig Vergadering bij Hove

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Hove

Aan het speuren naar een leuke zaal om een vergadering te doen plaatsvinden in de buurt van Hove? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust nabij Hove beschikt over alle troeven om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique vergadering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hove. Kort samengevat, voor een op en top perfect vergadering bij Hove, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Hove voor klassevolle vergaderingen

De ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Hove badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Hove noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hove ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hove niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vergadering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Hove en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke vergaderingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw vergadering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Hove staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.