https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Herenthout

Prachtig Vergadering nabij Herenthout

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vergadering bij Herenthout

Bent u op zoek naar een fraaie gelegenheid om een vergadering te vieren in de buurt van Herenthout? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje in de buurt van Herenthout beschikt over alle troeven om van een vergadering een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor het houden van vergaderingen . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Herenthout. Dus, voor een fantastisch vergadering bij Herenthout, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Herenthout voor klassevolle vergaderingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vergadering nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Herenthout noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herenthout ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw vergadering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herenthout echt niets tekortkomen op vergadering. Door onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Herenthout en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke vergaderingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.