https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Herentals

Prachtig Vergadering nabij Herentals

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vergadering bij Herentals

Aan het speuren naar een knappe plek om een vergadering te doen plaatsvinden nabij Herentals? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord vlakbij Herentals heeft alles om van een vergadering een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van vergaderingen . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een vergadering in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Kort samengevat, voor een onvergetelijk vergadering bij Herentals, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Herentals voor klassevolle vergaderingen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft vergadering nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Herentals badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de mooiste plek nabij Herentals noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herentals ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals absoluut niets tekortkomen op vergadering. Door de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Herentals als het gaat over het organiseren van stijlvolle vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Herentals zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.