https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Grimbergen

Mooi Vergadering nabij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vergadering bij Grimbergen

Bent u op zoek naar een ideale zaal om een vergadering te houden bij Grimbergen? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Grimbergen is helemaal uitgerust om van een vergadering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van vergaderingen . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai vergadering in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Grimbergen. Kortom, voor een fantastisch vergadering bij Grimbergen, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Grimbergen voor chique vergaderingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een vergadering op wat velen de allermooiste parel nabij Grimbergen noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Grimbergen ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw vergadering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op vergadering. Dankzij onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Grimbergen als het gaat over het organiseren van onvergetelijke vergaderingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw vergadering een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.