https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Duffel

Mooi Vergadering nabij Duffel

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vergadering bij Duffel

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een vergadering te organiseren vlakbij Duffel? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit mooie, rustige oord nabij Duffel heeft alles om van een vergadering een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van vergaderingen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique vergadering in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Duffel. Dus, voor een onvergetelijk vergadering bij Duffel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Duffel voor chique vergaderingen

De uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent vergadering nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Duffel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een vergadering op wat velen de mooiste parel nabij Duffel en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Duffel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Duffel niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Duffel als het gaat over het inrichten van sublieme vergaderingen . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een vergadering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Duffel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een vergadering in de buurt van Duffel? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Kijk op onze site.