https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Diegem

Prachtig Vergadering nabij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Diegem

Bent u op zoek naar een knappe plaats om een vergadering te laten doorgaan in de buurt van Diegem? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Diegem is helemaal uitgerust om van een vergadering een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van vergaderingen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique vergadering in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Diegem. Dus, voor een op en top perfect vergadering bij Diegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Diegem voor stijlvolle vergaderingen

De ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft vergadering nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Diegem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een vergadering op wat velen de allermooiste plek nabij Diegem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Diegem ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Diegem echt niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Diegem als het gaat over het organiseren van stijlvolle vergaderingen . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!