https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Deurne

Mooi Vergadering nabij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vergadering bij Deurne

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een vergadering te laten plaatsvinden nabij Deurne? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit mooie, rustige oord nabij Deurne beschikt over alle troeven om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor vergaderingen . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique vergadering in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Deurne. Kortom, voor een gedroomd vergadering bij Deurne, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Deurne voor klassevolle vergaderingen

De uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Deurne baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Deurne noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Deurne ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne echt niets tekortkomen op vergadering. Door onze talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Deurne en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke vergaderingen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw vergadering een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Deurne staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.