https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Brussel

Mooi Vergadering nabij Brussel

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Brussel

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een vergadering te vieren bij Brussel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Brussel heeft alles om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor vergaderingen . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Brussel. Kortom, voor een gedroomd vergadering bij Brussel, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Brussel voor stijlvolle vergaderingen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft vergadering nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Brussel en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Brussel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een vergadering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Brussel niets tekortkomen op vergadering. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Brussel als het gaat over het inrichten van succesrijke vergaderingen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Brussel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!