https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Bossenstein

Mooi Vergadering bij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Bossenstein

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een vergadering te laten plaatsvinden in de buurt van Bossenstein? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Deze rustige locatie bij Bossenstein beschikt over alle troeven om van een vergadering een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van vergaderingen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai vergadering in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Bossenstein. Kort gezegd, voor een fantastisch vergadering bij Bossenstein, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Bossenstein voor klassevolle vergaderingen

Onze immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Bossenstein badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een vergadering op wat velen de mooiste plek nabij Bossenstein en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Bossenstein echt niets tekortkomen op vergadering. Door onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een vergadering op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Bossenstein als het gaat over het inrichten van onvergetelijke vergaderingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!