https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Boom

Mooi Vergadering nabij Boom

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Boom

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een vergadering te laten plaatsvinden bij Boom? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze rustige locatie in de buurt van Boom heeft alles om van een vergadering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor het houden van vergaderingen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een vergadering in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Boom. Dus, voor een fantastisch vergadering bij Boom, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Boom voor klassevolle vergaderingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft vergadering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Boom baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een vergadering op wat velen de mooiste parel nabij Boom noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boom ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boom niets tekortkomen op vergadering. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Boom als het gaat over de organisatie van sublieme vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Boom staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!