https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Berlaar

Mooi Vergadering nabij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vergadering bij Berlaar

Toevallig op zoek naar een geschikte plaats om een vergadering te laten plaatsvinden vlakbij Berlaar? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze prachtplek nabij Berlaar heeft alles om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van vergaderingen . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een vergadering in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Berlaar. Dus, voor een gedroomd vergadering bij Berlaar, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Berlaar voor stijlvolle vergaderingen

De immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vergadering nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vergadering op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Berlaar en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Berlaar ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Berlaar niets tekortkomen op vergadering. Door onze talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Berlaar als het aankomt op het organiseren van succesrijke vergaderingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die cruciaal is om van uw vergadering een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.