https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Beerzel

Prachtig Vergadering nabij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Beerzel

Aan het speuren naar een fraaie plek om een vergadering te houden bij Beerzel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze rustige locatie nabij Beerzel heeft alles om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van vergaderingen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een vergadering in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Beerzel. Dus, voor een fantastisch vergadering bij Beerzel, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Beerzel voor stijlvolle vergaderingen

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Beerzel badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vergadering op wat velen de mooiste plek nabij Beerzel noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Beerzel absoluut niets tekortkomen op vergadering. Dankzij onze talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Beerzel als het aankomt op de organisatie van sublieme vergaderingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Beerzel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!