https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Antwerpen

Mooi Vergadering nabij Antwerpen

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Antwerpen

Aan het speuren naar een geschikte plek om een vergadering te organiseren in de buurt van Antwerpen? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje vlakbij Antwerpen is helemaal uitgerust om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor vergaderingen . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai vergadering in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Antwerpen. Kortom, voor een op en top perfect vergadering bij Antwerpen, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Antwerpen voor chique vergaderingen

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft vergadering nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vergadering op wat velen de mooiste plek nabij Antwerpen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Antwerpen ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Antwerpen echt niets tekortkomen op vergadering. Dankzij onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Antwerpen en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke vergaderingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw vergadering een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een vergadering bij Antwerpen? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk event! Kijk op onze site.