https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Aartselaar

Mooi Vergadering bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Aartselaar

Toevallig op zoek naar een ideale plek om een vergadering te organiseren nabij Aartselaar? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze prachtplek bij Aartselaar beschikt over alle troeven om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor vergaderingen . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai vergadering in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Aartselaar. Kort gezegd, voor een gedroomd vergadering bij Aartselaar, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Aartselaar voor klassevolle vergaderingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vergadering nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Aartselaar en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Aartselaar ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een vergadering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar niets tekortkomen op vergadering. Door onze vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Aartselaar als het gaat over de organisatie van onvergetelijke vergaderingen . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Aartselaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!