https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Zaventem

Mooi Tuinfeest nabij Zaventem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Zaventem

Bent u op zoek naar een geschikte stek om een tuinfeest te laten plaatsvinden nabij Zaventem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Zaventem heeft alles in huis om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor tuinfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Zaventem. Kort samengevat, voor een fantastisch tuinfeest bij Zaventem, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Zaventem voor chique tuinfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Zaventem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Zaventem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zaventem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zaventem echt niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Zaventem als het aankomt op het inrichten van sublieme tuinfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Zaventem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!