https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Zandhoven

Prachtig Tuinfeest nabij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Zandhoven

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een tuinfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Zandhoven? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Zandhoven heeft alles om van een tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai tuinfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zandhoven. Dus, voor een op en top perfect tuinfeest bij Zandhoven, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Zandhoven voor stijlvolle tuinfeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Zandhoven en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zandhoven ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Zandhoven als het gaat over de organisatie van sublieme tuinfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.