https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Willebroek

Prachtig Tuinfeest nabij Willebroek

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een tuinfeest bij Willebroek

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een tuinfeest te organiseren bij Willebroek? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje in de buurt van Willebroek heeft alles om van een tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor tuinfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een tuinfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Willebroek. Kortom, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Willebroek, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Willebroek voor chique tuinfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Willebroek baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Willebroek noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Willebroek ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Willebroek niets tekortkomen op tuinfeest. Door de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Willebroek en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke tuinfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.