https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Wijnegem

Mooi Tuinfeest bij Wijnegem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Wijnegem

Bent u op zoek naar een leuke plek om een tuinfeest te laten plaatsvinden nabij Wijnegem? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Wijnegem heeft alles in huis om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een tuinfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wijnegem. Kort gezegd, voor een perfect tuinfeest bij Wijnegem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Wijnegem voor stijlvolle tuinfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een tuinfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Wijnegem noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Wijnegem en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle tuinfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van grote waarde is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wijnegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!