https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Wiekevorst

Prachtig Tuinfeest bij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Wiekevorst

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een tuinfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Wiekevorst? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit mooie, rustige oord nabij Wiekevorst is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Dus, voor een gedroomd tuinfeest bij Wiekevorst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Wiekevorst voor klassevolle tuinfeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een tuinfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Wiekevorst als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.