https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Vremde

Prachtig Tuinfeest nabij Vremde

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een tuinfeest bij Vremde

Aan het speuren naar een ideale plek om een tuinfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Vremde? In dat geval is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze rustige locatie in de buurt van Vremde beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vremde. Dus, voor een op en top perfect tuinfeest bij Vremde, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Vremde voor stijlvolle tuinfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Vremde badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een tuinfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Vremde noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Vremde absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Vremde en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme tuinfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.