https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Ter Elst

Mooi Tuinfeest bij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Ter Elst

Bent u op zoek naar een leuke plaats om een tuinfeest te doen plaatsvinden vlakbij Ter Elst? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze prachtplek nabij Ter Elst is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor tuinfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ter Elst. Kort samengevat, voor een op en top perfect tuinfeest bij Ter Elst, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Ter Elst voor stijlvolle tuinfeesten

Onze immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft tuinfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek nabij Ter Elst noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ter Elst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Ter Elst niets tekortkomen op tuinfeest. Door de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een tuinfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Ter Elst als het gaat over de organisatie van sublieme tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.