https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Tuinfeest nabij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Sint-Katelijne-Waver

Toevallig op zoek naar een leuke plek om een tuinfeest te houden vlakbij Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Sint-Katelijne-Waver heeft alles om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kortom, voor een fantastisch tuinfeest bij Sint-Katelijne-Waver, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Sint-Katelijne-Waver voor chique tuinfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent tuinfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Sint-Katelijne-Waver noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw tuinfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.