https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Schoten

Mooi Tuinfeest nabij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Schoten

Toevallig op zoek naar een knappe gelegenheid om een tuinfeest te organiseren in de buurt van Schoten? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Schoten heeft alles om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een tuinfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Schoten. Kort samengevat, voor een gedroomd tuinfeest bij Schoten, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Schoten voor chique tuinfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schoten baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Schoten noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schoten niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een tuinfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Schoten als het gaat over de organisatie van onvergetelijke tuinfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw tuinfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Schoten zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.