https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Schilde

Mooi Tuinfeest nabij Schilde

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een tuinfeest bij Schilde

Op zoek naar een ideale stek om een tuinfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Schilde? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord bij Schilde heeft alles om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schilde. Kortom, voor een gedroomd tuinfeest bij Schilde, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Schilde voor stijlvolle tuinfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent tuinfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Schilde en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schilde ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Schilde echt niets tekortkomen op tuinfeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Schilde en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!