https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Schelle

Mooi Tuinfeest bij Schelle

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een tuinfeest bij Schelle

Op zoek naar een mooie zaal om een tuinfeest te laten plaatsvinden nabij Schelle? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze prachtplek nabij Schelle heeft alles in huis om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor tuinfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Schelle. Kort gezegd, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Schelle, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Schelle voor klassevolle tuinfeesten

De ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Schelle badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Schelle noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schelle ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schelle echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Schelle als het gaat over het organiseren van sublieme tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Schelle staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!