https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Putte

Mooi Tuinfeest bij Putte

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Putte

Aan het speuren naar een fraaie stek om een tuinfeest te laten doorgaan in de buurt van Putte? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Deze prachtplek in de buurt van Putte is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Putte. Kort samengevat, voor een perfect tuinfeest bij Putte, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Putte voor stijlvolle tuinfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Putte baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Putte en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Putte ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Putte niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Putte als het aankomt op het inrichten van stijlvolle tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.