https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Nijlen

Prachtig Tuinfeest nabij Nijlen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Nijlen

Op zoek naar een geschikte zaal om een tuinfeest te doen plaatsvinden vlakbij Nijlen? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Nijlen heeft alles in huis om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai tuinfeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Nijlen. Kort gezegd, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Nijlen, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Nijlen voor stijlvolle tuinfeesten

Onze ruime tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Nijlen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Nijlen en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Nijlen niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een tuinfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Nijlen en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw tuinfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.