https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Niel

Prachtig Tuinfeest bij Niel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een tuinfeest bij Niel

Op zoek naar een leuke gelegenheid om een tuinfeest te laten doorgaan in de buurt van Niel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze prachtplek vlakbij Niel heeft alles om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Niel. Kort samengevat, voor een gedroomd tuinfeest bij Niel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Niel voor chique tuinfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Niel baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Niel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een tuinfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Niel echt niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een tuinfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Niel en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw tuinfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!