https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Mortsel

Prachtig Tuinfeest nabij Mortsel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Mortsel

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een tuinfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Mortsel? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze prachtplek gelegen bij Mortsel heeft alles in huis om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique tuinfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Mortsel. Kort gezegd, voor een op en top perfect tuinfeest bij Mortsel, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Mortsel voor stijlvolle tuinfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent tuinfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Mortsel badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Mortsel noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Mortsel ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Mortsel echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Mortsel en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle tuinfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw tuinfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Mortsel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!