https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Millegem

Mooi Tuinfeest nabij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Millegem

Op zoek naar een geschikte plaats om een tuinfeest te laten plaatsvinden bij Millegem? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze rustige locatie nabij Millegem beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een tuinfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Millegem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Millegem, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Millegem voor stijlvolle tuinfeesten

De ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent tuinfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Millegem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Millegem noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Millegem ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Millegem niets tekortkomen op tuinfeest. Door de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Millegem als het gaat over het organiseren van stijlvolle tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die nodig is om van uw tuinfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!