https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Melkouwen

Mooi Tuinfeest nabij Melkouwen

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Melkouwen

Op zoek naar een knappe plek om een tuinfeest te laten plaatsvinden vlakbij Melkouwen? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Deze fraaie oase van rust bij Melkouwen is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor tuinfeesten . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai tuinfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Melkouwen. Kortom, voor een fantastisch tuinfeest bij Melkouwen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Melkouwen voor stijlvolle tuinfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een tuinfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Melkouwen noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Melkouwen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen echt niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Melkouwen als het gaat over de organisatie van sublieme tuinfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.