https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Machelen

Mooi Tuinfeest nabij Machelen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een tuinfeest bij Machelen

Op zoek naar een knappe stek om een tuinfeest te laten doorgaan nabij Machelen? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze fraaie oase van rust bij Machelen beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai tuinfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Machelen. Kort gezegd, voor een op en top perfect tuinfeest bij Machelen, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Machelen voor stijlvolle tuinfeesten

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Machelen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een tuinfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Machelen noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Machelen ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Machelen niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een tuinfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Machelen als het gaat over het organiseren van succesrijke tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Machelen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!