https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Lint

Prachtig Tuinfeest bij Lint

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Lint

Op zoek naar een ideale stek om een tuinfeest te doen plaatsvinden nabij Lint? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Dit verborgen pareltje bij Lint heeft alles om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai tuinfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lint. Dus, voor een fantastisch tuinfeest bij Lint, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Lint voor stijlvolle tuinfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent tuinfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Lint badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Lint en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lint ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Lint niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Lint en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle tuinfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Lint zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!