https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Lier

Prachtig Tuinfeest nabij Lier

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Lier

Aan het speuren naar een leuke stek om een tuinfeest te laten plaatsvinden nabij Lier? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord vlakbij Lier beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor tuinfeesten . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een tuinfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Lier. Kort gezegd, voor een perfect tuinfeest bij Lier, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Lier voor klassevolle tuinfeesten

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Lier baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Lier en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lier ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Lier en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme tuinfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw tuinfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.